Forkort brøk
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Forkort brøk. Forlænge og forkorte brøker


forkort brøk - Matematik - sysma.livetsmukt.com Klik her for at logge ind. Har du ikke en bruger på Studieportalen. Klik her for at oprette en bruger. Opret bruger Log ind. Prøv vores regnemaskine, som kan forkorte brøken for dig og samtidigt viser En brøk kan forkortes ved at dividere tæller og nævner med det samme tal. Når man regner med brøker, er det en fordel at de har samme nævner. Det opnår man ved enten at forlænge eller forkorte en brøk, hvilket vi lærer i dette afsnit. Video: Forkort en brøk; Prøv selv! Reduktion med brøker og bogstaver 3 · Addition med brøker (med fællesnævner og forkorte) · Sandsynlighed som brøk med. At forkorte en brøkMan forkorter en brøk ved at dividere tæller og nævner med det samme sysma.livetsmukt.comel:Her forkorter vi brøken med 3. Forkort brøken mest.


Contents:


Bogstavets pladsnummer i alfabetet skal være nævneren, mens tallet på brikken er tælleren. Ved hver brik, skal brøken skrives, og forkortes mest muligt. En brøk kan gjøres om til en likeverdig brøk ved å dividere med det samme tallet både i telleren og i nevneren. Både teller og nevner må da være delelige på. x^/x^x-5nogen der kan hjælpe mig med at læse denne?. Multiplikation - Brøk med helt tal (forkort facit) Test dig selv. Video: Forkort en brøk. Du skal være logget ind for at kunne se dette indhold. Log ind. Når man regner med brøker, er det en fordel at de har samme nævner. Det opnår man ved enten at forlænge eller forkorte en brøk, hvilket vi lærer i dette afsnit. billig brystpumpe Området bliver gennemgået punkt for En gennemgang af, hvordan man kan forkorte en brøk.

At forkorte en brøkMan forkorter en brøk ved at dividere tæller og nævner med det samme sysma.livetsmukt.comel:Her forkorter vi brøken med 3. Forkort brøken mest. En brøk kan gjøres om til en likeverdig brøk ved å dividere med det samme tallet både i telleren og i nevneren. Både teller og nevner må da være delelige på. x^/x^x-5nogen der kan hjælpe mig med at læse denne?. Hvorfor og hvordan forkorter man? Nogle gange skal du forkorte, fordi det så er lettere at overskue den brøk, du arbejder med. For eksempel er det lettere at. Lommeregner vise resultater på brøk- og decimalform. Addition, subtraktion, multiplikation og division af brøker.

 

FORKORT BRØK - blæresten. forkort brøk

Når man regner med brøker, kan det ofte være praktisk at omforme dem. Hvis man vil have et større tal i tæller eller nævner, kan man forlænge brøken. Det gør man ved at gange det samme tal på i tæller og nævner. Brøkens værdi er altså uændret, når vi forlænger den.


Forkorte en brøk forkort brøk Forkortelse af brøk. Denne regnemaskine hjælper dig med at forkorte en brøk mest muligt. Forkortning af brøker. Efterarbejdsmuligheder. Tal om, hvad der skal til for at en brøk kan forkortes. Begge tal i brøken skal kunne mødes i en fælles tabel. Hvis der arbejdes med fællesnævner, kan man ligeledes fortælle eleverne genvejen til at finde en fællesnævner, nemlig ved at g.

Bogstavets pladsnummer i alfabetet skal være nævneren, mens tallet på brikken er tælleren. Ved hver brik, skal brøken skrives, og forkortes mest muligt.

Når man regner med brøker, er det en fordel at de har samme nævner. Det opnår man ved enten at forlænge eller forkorte en brøk, hvilket vi lærer i dette afsnit. Video: Forkort en brøk; Prøv selv! Reduktion med brøker og bogstaver 3 · Addition med brøker (med fællesnævner og forkorte) · Sandsynlighed som brøk med. At forkorte en brøkMan forkorter en brøk ved at dividere tæller og nævner med det samme sysma.livetsmukt.comel:Her forkorter vi brøken med 3. Forkort brøken mest. At forkorte en brøkMan forkorter en brøk ved at dividere tæller og nævner med det samme sysma.livetsmukt.comel:Her forkorter vi brøken med 3. Forkort brøken mest muligtOfte vil man gerne forkorte brøken mest muligt.


Forkort brøk, vitaminer til impotens Skriv et svar til: forkort brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind. penis girth definition En brøk kan gjøres om til en likeverdig brøk ved å dividere med det samme tallet forkort i telleren og i nevneren. Både teller og nevner må da være brøk på tallet. Dette kalles å forkorte brøken.


Forkort brøk. Fag. Klassetrin. Matematik. Mellemtrinnet. Læringsaspekt -Brøkvisning Tal om, hvad der skal til for at en brøk kan forkortes. En gennemgang af, hvordan man kan forkorte en brøk. Du lærer om: at forkorte brøker. tallenes delelighed. om tværsum. Området bliver . Navigation

  • Forkorte brøker Navigation
  • potens lommeregner

    Følge: Sikker vaccine » »

    Tidligere: « « Uskyldens museum

Kategorier